Стъклофибърни тапети

  Стъклофибърни тапети. Покрития за вътрешни стени и тавани.  
     
 
От откриването на стъклофибърните тапети – тъкан от 100% стъклена нишка, преди повече от 30 години, тази техника се разпространява из цяла Европа благодарение на своята многообразност, лесна употреба, дълготрайна поддръжка и чудесните си пожарни характеристики  и хигиенни качества.
Стъклофибърните тапети позволяват  стените да дишат естествено в съответствие със здравните норми. Поради състава си стъклофибърните тапети не се влияят от  влага, мухъл, акарии или бактерии и запазват вида и състава си. Тези съществени качества са допълнени от лесна поддръжка и безупречни хигиени стандарти, като ги правят идеални за употреба във всички сгради и помещения с голямо движение на хора, изискващи високи хигиенни и противопожарни норми, като запазват напълно безкрайността на декоративни решение благодарение на повече от 50-те вида релефи и неограниченото използване на цветови гами на боите.
Подходящи са както за нови конструкции, така и при рекострукции и ремонти. Лесни и бързи за монтиране, след еднократно или двукратно боядисване /според модела/  те  прикриват неравностите на основата и микропукнатините. „Армирайки” боята, те не позволяват напукването й дори при следващите пребоядисвания. 
При важни обекти и големи заявки фирма Рипер Деко 21  фирмира избраните от поръчителя хора за поставяне на продукта.
 
     
  © 2021 RD 21. All rights reserved.
Design & Development : ConsultCommerce
Начало | Карта на сайта